Panna cotta van De Lindetuin.

maar dan thuis…

Panna cottta – 4 personen 

De Panna cotta is een heerlijk Italiaans dessert. Een echte klassieker voor een Linde-thuis ervaring!

Ingrediënten:

250 ml griekse yoghurt

150 ml room

50 gr suiker

rasp van een halve Citroen

2 gelatineblaadjes

Bereiding:

Begin met de room op te koken met suiker en doe hier de citroen rasp erbij. Haal de pan van het vuur laat de de room even af koelen. Doe vervolgens gelatine erbij en vergeet niet om goed roeren met een garde. Mix vervolgens de room met de yoghurt en wederom nog even goed roeren.

Giet het beslag in 4 kommetjes en laat deze 3 uurtjes afkoeling in de koeling.

Extra lekker bij de panna cotta is om er wat honing met citroen bij te doen. Pers hiervoor een halve citroen uit en voeg dit samen met een scheutje honing bij de panna cotta en smullen maar!